top of page

Think and Trade Like a Champion af Mark Minervini

"Think and Trade Like a Champion" af Mark Minervini er et must-read for enhver swing trader, der søger at forbedre deres trading. Bogen omfatter en række af Minervinis mest vindende principper og strategier, og giver en detaljeret oversigt over hans tilgang til at tænke og handle som en professionel trader.



Bogens første kapitler introducerer læseren til Minervinis filosofi om at opbygge en vindermentalitet, herunder at opbygge selvtillid og beslutsomhed, samt at udvikle en systematisk tilgang til at analysere markederne. Kapitel 2 til 4 giver en dybdegående analyse af Minervinis filosofi om at vælge de rigtige aktier, herunder en beskrivelse af hans to-trins tilgang til at analysere aktierne.


De efterfølgende kapitler (5 til 8) omhandler Minervinis metoder til at tage beslutninger om at købe og sælge aktier. Her introducerer han sin unikke tilgang til at vurdere risikopræmien og identificere de mest lovende aktier. Kapitel 9 og 10 introducerer læseren til Minervinis filosofi om at tænke og handle som en professionel trader, herunder at tænke langsigtet og at bevare en positiv holdning til markedet.


Bogens sidste kapitler (11 til 14) omhandler Minervinis vindende strategier og taktikker, herunder hans unikke tilgang til at følge markedstrends og spotte de bedste handelsmuligheder. Minervini giver også en række eksempler på, hvordan hans strategier kan anvendes i praksis.


I alt kan en swing trader lære følgende af bogen:

  • Hvordan man opbygger en vindermentalitet og en systematisk tilgang til at analysere markederne.

  • Hvordan man vælger de rigtige aktier ved at anvende en to-trins analysemetode.

  • Hvordan man vurderer risikopræmien og identificerer de mest lovende aktier.

  • Hvordan man tænker og handler som en professionel trader, herunder at tænke langsigtet og bevare en positiv holdning til markedet.

  • Hvordan man følger markedstrends og spotter de bedste handelsmuligheder ved at anvende Minervinis vindende strategier og taktikker.

Bogens stærkeste pointer omfatter Minervinis fokus på at opbygge en vindermentalitet og en systematisk tilgang til at analysere markederne, samt hans unikke tilgang til at vælge aktier og tage beslutninger om at købe og sælge aktier. Minervinis metoder til at følge markedstrends og spotte de bedste handelsmuligheder er også af stor værdi for swing tradere.


Alt i alt er "Think and Trade Like a Champion" en fremragende bog for enhver swing trader, der ønsker at forbedre deres trading performance. Minervini leverer en klart formuleret og systematisk tilgang til at tænke og handle som en professionel trader, og hans strategier og taktikker er lette at følge og anvende i praksis. Jeg vil varmt anbefale bogen til alle, der ønsker at tage deres trading til det næste niveau.



Seneste blogindlæg

Se alle
YT logo.png
IG ikon.webp
FB ikon.webp
bottom of page